Il Posto pizzeria- pieni pala Napolia Tampereella – Little piece of Napoli in Tampere

( in English after the pictures)

Toukokuun lopulla luin lehtiartikkelin Tampereella juuri aloittaneesta,  aitoja Napolilaisia pizzoja valmistavasta Il Posto pizzeriasta. Mielenkiintoista oli, että pizzeria ei sijaitse Tampereen keskustassa, vaan Hervannassa! Tätähän täytyisi kokeilla!

Saavuimme paikalle suurin odotuksin. Paikka on kauniisti sisustettu, ja pienet yksityiskohdat sisustuksessa miellyttivät kovasti. Ruokalista oli lyhyt, mutta kaikki löysivät itselleen sopivan makuyhdistelmän. Listalla olisi ollut myös muuta kuin pizzaa, mutta halusimme kokeilla nimenomaan aidossa kiviuunissa paistettua pizzaa.

Itselleni valitsin vege-pizzan, ja se todella oli sellainen – ei edes juustoa. Maku oli aika mieto, mutta lisää potkua sai pöytään erikseen tuodusta tulisesta kastikkeesta. Pohja oli täytteen alla ohut ja reunoilta pullea, vastasi kyllä odotuksia 🙂

Pizzan jälkeen totta kai testasin Cappuccinon. Se oli kuumaa ja maku oli vahva, kunhan se ensin jäähtyi hiukan. Italialaista jälkiruokaa olisimme myös maistaneet, mutta jälkkärilista oli vasta työn alla. Siispä seuraavaan kertaan!

In mid May, a new pizzeria called Il Posto was opened in Tampere. It advertised to make and serve real Napoli-style pizzas. Surprisingly, this place is located in Hervanta, thus outside the Tampere city-center.

Wanted to try the place for sure.

The place looks great, it is newly renovated and there are little details that make it look fresh and stylish. The staff is very friendly. The pizza was baked fast in a real high-temperature pizzaoven, the base was thin while the crust on the edging was well risen and puffy. I ordered a veggie-pizza, and it was great, no cheese just veggies. Tasted good, and if you would have wanted more spicy taste, the waiter brought in some home-made spicy oil. Yammy!

Unfortunately the desserts were not yet offered at the time of our visit – so we need to go back someday again to try those as well. Instead, I ordered  Cappuccino, it was served (too) hot but tasted fine once it cooled down a bit.

Worth visiting!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s